Петар Ангелов – Диви донираше комплет дресови на Сојузот за спорт и рекреацијата на инвалиди

Македонската ракометна легенда, Петар Ангелов – Диви донирајќи комплет дресови на Сојузот за спорт и рекреацијата на инвалиди Кавадарци уште

Прочитај повеќе