Фондацијата „Тиквешки вински пат” го прослави својот дестти роденден

Десет години постоење одбележа денеска Фондацијата „Тиквешки вински пат”. Јубилејот кој беше одбележан пред многубројните гости од земјава и странство

Прочитај повеќе