Марко Стојаковиќ: Мојата приказна во „Тиквеш“ сеуште не е завршена

Главниот енолог на винаријата „Тиквеш“, Марко Стојаковиќ е еден од најзаслужните за успехот на винаријата во последната деценија. Марко Стојаковиќ

Прочитај повеќе