Стефанов и Панов посакаа безброј здравици за убави моменти со тиквешко вино

Една од традициите кои потсетуваат дека новата година ни е на прагот, секако се редовните интервјуа на Денот без политика на градскиот боем, Душко Стефанов со градоначалникот на општина Кавадарци, Александар Панов.
Во пријатна и опуштена атмосфера, без ни капка политика, Стефанов и Панов разговараа за животни теми, за дочекот на новата година, нејзиното значење, но и за среќата, љубовта, радоста и секако нивните омилени книги и вина.
Отвореноста, но и можноста да се запознае и другата страна на првиот човек на градот и овој пат беше атрактивна, за што говорат и бројните коментари и пораки кои пристигнаа за време на 60 минутното радио интервју на Душко Стефанов, кој уште еднаш едноставно покажа дека градот не може без боемот, но и тој без него.
На крајот, и Панов и Стефанов не пропуштија да им ја честитаат Новата година на сите жители на општина Кавадарци, посакувајќи им безброј здравици за убави моменти со најдоброто, тиквешко вино.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *