Ново признание за вината на „Тиквеш“ од Интернационалниот вински натпревар во Лондон

На официјалната церемонија што се одржа во Лондон, претставниците на угледниот интернационален вински натпревар – International Wine Challenge (IWC), годинешниот

Прочитај повеќе