Вечер на врвни специјалитети и одбрани вина во ресторан „Ексклузив“

Со цел промоција на виното, винската култура и гастрономија, најдобриот ресторан во централна Македонија, ресторан Ексклузив, во соработка со винаријата

Прочитај повеќе