Вински магионичарски трик

Можеби не е Исус и да ја претвори водата во вино, но секој би посакал во друштвото да има ваков магионичар кој може од едно шише вино да направи пет.

Погледнете

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *