Празнична промоција на „италијанското Фиано“ на ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“

Празничната промоција на исклучителното „Фиано“ од брендот Вирго на винаријата „Гоце Делчев – Тиквеш“ продолжува. Виното кое беше апсолутен хит

Прочитај повеќе