И вечерва, дозволете си време за љубов и вино

Иако е вторник, а утре сте на работа, сепак и оваа ноќ потонете во љубов. За повеќе да ги надразните сетилата и да се опуштите, напијте се чашка црвено вино. Посетелете на пододот меко црвено ќебе или плишана покривка во жарко црвена боја. Запалте миризливи свеќи и оставете ги да горат.

 
Легнете на црвената прективка целосно голи и уживајте додека водите љубов. Напрвате пауза, која ќе ја искористите да дозирате уште малку од напивката на боговите, а пота продолжете да се сакате.

 
Едноствано оваа ноќ полека приближувајте се до оргазмот и дозволете си секс кој долго потоа ќе го паметите.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *