ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“ и СОЗШУ „Ѓорче Петров“ ќе потпишат меморандум за соработка

Директорот на винарската визба Милев „Гоце Делчев – Тиквеш“, Ристо Милев и директорот на средното општинско земјоделско и шумарско училиште,

Прочитај повеќе