Ѓомлезе и домашното вино ги привлекоа битолчани на првиот „Пазар на локални производи“

Првиот „Пазар на локални производи“ во Битола, денеска ги собра на едно место битолчани да вкусат домашно подготвени пити, гомлезе,

Прочитај повеќе