„Наше пиво – наша страст“ нова кампања на Кожувчанка за поддршка на колективниот спорт

Два денари од секој продаден литар „Македонско пиво“ компанијата „Кожувчанка“ од Кавадарци ќе донира за спортските клубови во градот. Денеска

Прочитај повеќе