„Стоби“ ги прослави големиот јубилеј, 10 години постоење и празникот Свети Трифун

Спојувајќи два големи поводи, големиот христијански празник, Свети Трифун, заштитникот на лозарите и винарите, и првиот голем јубилеј, 10 години

Прочитај повеќе