Јанчев: Кавадарци е подготвено за годинешното издание на Тиквешкиот гроздобер

Кавадарци е подготвено за годинешното издание на традиционалната манифестација Тиквешки гроздобер која ќе се случува овој викенд. Според првиот човек

Прочитај повеќе