Македонското вино и храна ги воодушеви гостите на ,,Агра 2018“ во Словенија

Прекрасно подготвена македонска храна и квалитетно македонско вино ги воодушеви гостите на Агра2018 во Словенија, каде неколку дена претстојува македонска

Прочитај повеќе