Заработете 550 евра возејќи се со јахта и дегустирајќи врвни хрватски вина и храна

Во потрага сте по Вашата работа од соништата. Ако да, тогаш ова дефинитивно е за Вас. Туристичката компанија „Круз Хрватска“ се

Прочитај повеќе

Лозарите бараат земјоделскиот факултет да ги одредува шеќерните единици на грозјето

Земјоделскиот факултет, наместо винариите да ги одредува шеќерните единици за грозјето при откупот, бараат тиквешките лозари. Тие ја повикаа оваа

Прочитај повеќе