Запознајте го златниот бисер на ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“, „Вирго – мускат розе“

Дека вината од винарската визба Милеви „Гоце Делчев – Тиквеш“ за кратко време успеаа да ги освојат симпатиите дури и

Прочитај повеќе

ВВ „Гоце Делчев – Тиквеш“ – Создавањето одлични вина е уметност која почнува во лозјето

Уметноста за создавање на совршено добро вино кое ќе ги исполни очекувањата и ќе ги задоволи вкусовите и на најпребирливите,

Прочитај повеќе

За велигденската трпеза подгответе јагнешко во комбинација со Мерлот на ВВМ „Гоце Делчев“

Јагнешко месо го зазема главното место на трпезата за Велигден, а за да биде поразновидна и побогата, пригответе еден од

Прочитај повеќе

Празничниот викенд залијте го со виното Суво Горско Бело од „Гоце Делчев – Тиквеш“

За празничниот викенд кој ни ги најавува Велигденските празници Ви го предлагаме виното Суво Горско Бело од винаријата „Гоце Делчев

Прочитај повеќе

Кавадарци одбројува до отварањето на првата винотека на винаријата „Гоце Делчев – Тиквеш“

Неодоливо добрите вина на винаријата „Гоце Делчев – Тиквеш“ стануваат уште подостапни за сите оние кои уживаат во секоја голтка

Прочитај повеќе