Што значи ако сонувате вино?

Сте се запрашале ли какво значење има виното во сонот? Што ќе Ви се случи ако во сон наздравувате со чаша вино? Еве дел од објаснувањата:

Вино
Ќе дознаете непријатна вистина.

Ако пиете вино
Ви претстојат безгрижни денови.

Ако налевате вино во чаша
Вашиот успех ќе трае многу долго време.

Ако истурите вино
Ќе си ја прокоцкате среќата.

Ако купувате вино
Ќе бидете искористувани од ваша блиска личност.

Матно вино
Симбол на тага.

Бело вино
Ќе успеете да ги победите вашите конкуренти.

Црвено вино
Ве очекува одличен период на љубовен план.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *