Најубавите вински пејсажи

Од прекрасната Тоскана, преку долината Напа во Калифорнија, Стеленбош, долината на Рона, Франција, долината Виламет во Орегон, славното бордо Бордо, долината на реката Доро во Португалија, јужниот остров во Нов Зеланд, шпански Херез па до Тиквешијата, ова се најубавите пејсажи од лозовите насади ширум светот.

vineyard+sunset+2

vinsko-lozje-1

vinsko-lozje-3

vinsko-lozje-5

vinsko-lozje-9

vinsko-lozje-11

vinsko-lozje-14

kistlervineyards.com_

retiring-vineyards_1

vineyards-header

burgundy-33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *