Најимпресивните винарски зданија во светот

Покрај за квалитетот на виното, винариите кои имаат и дегустациони центри големо внимание посветуваат и на архитектонскиот изглед на објектот. Трагаќи по најдобрите и најатрактивни изгледи, ги одбравме шестте најубави винарии во светот.

 

Ledson Winary

Ledson

4010458884_fd22936db1_z

Castello Di Amorosa

Castello

l_6240_castello.di.amorosa.000

Marques De Riscal

Marques

HomeRestauranteMarqusdeRiscal4861x700

Darioush Winery

Darioush

Darioush-Winery-2

Chateau Margaux

Chateau-Margaux-ext-Copy

Bodegas Ysios

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *