Ексклузивна брендирана амбалажа за вино

Рекреирање на различни модели во шарени сензации, со миризлива и ароматична амбалажа? Таков проект спремен за продажба доаѓа од Motif Wine, бренд спакуван во дизајнерскто студио En Garde каде што се генерираат различни пакувања на вино со шарени геометриски шеми и синхронизирани бои. Емоциите поврзани со вкус се дополнети со единствени обрасци кои се карактеристични за секое шише поединечно. Во прилог, погледнете како тоа изледа и размислете за следен повод со кој ќе наздравите со чаша црвено вино.

714 810 106 1110 125 131 141 118 28 39 424 523 621

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *