Ким и Кание ќе нудат луксузно вино

Незадоволни од идејата да имаат само едно живеалиште во луксузен комплекс во Лос Анџелес, минатата година Ким Кардашијан и Кание Вест купија куќа со четири спални, слична на француско Шато.
Токму францускиот стил го инспирираше славниот брачен двоец да започнат со обнова на лозјата во калифорнискиот имот, и да почнат да произведуваат сопствено вино.

AP_kanye_west_kim_kardashian_ml_130607_16x9_992
Сопружниците се решени да почнат да нудат луксузно вино што е можно поскоро, за што се ангажирани експерти, кои ќе се грижат за нивните лозја.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *