Ексклузивна вечер со вината на „Тиквеш“ и музиката на Четкар

Во петок, 5 август, крај базенската тераса на хотел „Филип“ во Охрид ќе се одржи еден несекојдневен концертен настан.
Имено, љубителите на виното и џезот ќе можат да уживаат во оригиналната музика на Владимир Василевски – Четкар и во извонредните вина на Тиквеш. Концертот ќе започне во 21 часот веднаш по волшебното охридско зајдисонце.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *