Убавините на Македонија раскажани низ вината на „Езимит“

Со оглед на фактот што вината под брендот „Езимит“ се извезуваат ширум светот, на профилите на „Езимит“ покрај описот на вината и советите за љубителите на вина, се постираат оригинални фотографии со Езимит вина, преку кои се промовираат убавините на Македонија.

2

Фотографии на Галичник, Мавровско езеро, Кањон Матка, Свети Наум – Охрид и уште многу други убави предели, со објаснување за локацијата, патуваат и се споделуваат ширум светот меѓу љубителите на вината на „Езимит“.

3

4
Наш предизвик е создавањето. Наша инспирација е човекот. Нашите мотиви се поврзани со суштината на живеењето. Мисијата на ЕЗИМИТ е фокусирана на Македонија, на создавање поволна клима за инвестирање, развој, напредок….. Затоа ги користиме сите наши предности и вештини, проактивни во ползувањето на бенефициите на просторот, времето, новите сознанија, технологијата. Квалитетот како услов е вклучен во сите сегменти на нашето делување. Со него е поплочен патот кој го трасираме за успешна реализација на нашата мисија – се вели во мисијата на „Езимит“.

5
Дел од таа мисија е раскажувањето на приказната за убавините на Македонија поврзани со вкусот и аромите на вината на „Езимит“.

6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *