Пробајте го најдобриот коктел со розе вино

Додека сеуште трае летото, дозволете си вистинско уживање во најдобриот коктел со розе вино.

Состојки

Розе вино

10 листови нане

Сок од јаболко

Дробен мраз

Начин на подготовка

Наполнете висока чаша со дробен мраз. Ставете ги листовите нане и сокот од јаболко. Промешајте, а потоа додадете го виното, и уживајте.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *