ФОТО: Жени и вино се перфектна комбинација

Жените и виното се нешто без кои мажите не можат да си го замислат животот. Комбинацијата вино и жена е сеуште „фатална“ за многумина, но и е инспирација за голем број уметнички фотографи да го земат апаратот во своите раце и да создадат вистински уметнички ремек дела.   Во продолжение, погледнете го нашиот избор на фантастични фотографии во кои доминираат жените, и секако виното.

73a0e68c514f30133f488adbb007b2bf

Does_wine_make_you_horny_3

red____wine__by_emiliogtz-d4g2sr8

wine-sex-10003731

41f265e80d72855509c661321a6842d9

wine6

079157ad1b0e3454bc43b2c0387514e0

a98b0b1a6cad55a9d951c053de99534c

9cef7b0ab758b8d782f9a8232834571d

dc3d79a569df739108f13d3b88b9e875

 

8066811e71e11442e747fb3fc01cdd54

wine1

drink,drinking,wine,beautiful,female,photography-4bd433001a0cc18d1dfa41eca7409e65_h

3c0a0c2d88d1d80145ce8ff128cd3e8e

80f975b333857ffe7d1eeefb22fdbc34

bc9dbca40674271d812bc01f3de04a41

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *