Виното е вечниот моден детаљ на Ријана

Ријана е таков тип на ѕвезда која нема влакна на јазикот и која воопшто не се срами да ја покаже својата вистинска личност во јавност.
Меѓу другото, Ријана како голем љубител на виното, обожава да ја покаже и својата страст кон виното, па многу често и да ја понесе чашата вино со себе каде и да оди.

 

Шетањето со чаша, а неретко и со шише вино, стана препознатлив белег за Ријана, а со оглед на нејзиното влијание во светот на модата, може да се нарече и нов стил кој го носи славната пеачка.
Во продолжение, погледнете ги сите моменти во кои папараците ја уловиле Ријана како се шета со чашата вино со себе.

11

12

 

13

14

15

17

18

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *