Погледнете го најекстравагантниот уред за служење вино

Сакате да ги почестите гостите со шише црвено вино? Оваа направа ќе ја однесе играта на ново ниво. Ставете го спиралниот едноставен отварач назад во фиока и извадете го ова чудовиште.

2

3
Иноватор на овој изум кој се состои од 300 засебни делови, а за чија цена Ви препорачуваме да не прашувате е Роб Хигис.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *