За повеќе енергија напијте се вино со рузмарин

Поспаност, умор и низок притисок можете да елиминирате со само неколку капки од рузмариново вино. Еве како да го направите ова лековито вино:
-Ако наутро се разбудите поуморни отколку кога сте легнале и едвај станувате за да се приготвите за работа;
-ако преку ден сте тромави и поспани;
-ако имате низок крвен притисок и притоа се чувствувате како некој да ви ја земал целата енергија;
-ако се чувствувате нерасположено… пробајте ги лековитите својства на виното од рузмарин.
Потребни состојки:

1 рака лист од рузмарин
1 литар квалитетно црвено вино, најдобро домашно

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *