Изнајмете апартман од стогодишни буриња за вино

Винарот Марко Дуванчиќ, оваа туристичка сезона на туристите во Развоѓе крај Дрниш, Хрватска, им понудил интересна можност да престојуваат во буриња од вино. Во својата винарија Дуванчиќ донел бочви стари преку 100 години, ги расклопил и од нив составил шест спални соби со тоалет, а за гостите кои одлучиле да спијат во бурињата, во дворот пред собите на располагање имаат и базен.

221-580x327
Дуванчиќ на овој проект гледа и како одлична можност за подобар пласман на неговите вина, а во прилог му оди и големиот интерес на туристичките агенции за неговата необична апартманска понуда.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *