ФОТО: Гроздоберска вечер за паметење

Ако градскиот плоштад воглавно беше централната локација каде и годинава се оддржаа најголем дел од настаните од манифестацијата „Тиквешки гроздобер“, тогаш ексклузивниот ресторан „Моклиште“ беше центарот на гламурот и убавината во трите гроздоберски денови.
Ставајќи ги во целост сите свои капацитети, екипата на www.vinotika.mk за прв пат беше составен дел од овогодинешниот избор на вински крал и кралица, понудувајќи му на сите присутни незаборавни мигови. Водејќи не низ вечерта посветена на кавадаречката убавина и младост, Душко Стефанов направи сите гости да се чуствуваат и повеќе од пријатно, а дел од прекрасната атмосфера, особено од она што гостите и немаа можност да го видат како случување во бекстејџот го забележа фото апаратот на нашиот најнов член, младиот Никола Соколов кој го потврди својот талент за фотографија.

_dsc0118 _dsc0124 _dsc0126 _dsc0128 _dsc0130 _dsc0131 _dsc0138 _dsc0141 _dsc0144 _dsc0147 _dsc0150 _dsc0153 _dsc0155 _dsc0157 _dsc0160 _dsc0161 _dsc0163 _dsc0165 _dsc0166 _dsc0167 _dsc0170 _dsc0171 _dsc0174 _dsc0177 _dsc0181 _dsc0186 _dsc0188 _dsc0191 _dsc0194 _dsc0196 _dsc0199 _dsc0201 _dsc0203 _dsc0206 _dsc0216 _dsc0217 _dsc0220 _dsc0225 _dsc0226 _dsc0235 _dsc0236 _dsc0252 _dsc0255 _dsc0258 _dsc0262 _dsc0272 _dsc0275 _dsc0278 _dsc0286 _dsc0287 _dsc0289 _dsc0290 _dsc0296 _dsc0299 _dsc0302 _dsc0304 _dsc0310 _dsc0311 _dsc0314 _dsc0317 _dsc0319 _dsc0326 _dsc0327 _dsc0330 _dsc0335 _dsc0339 _dsc0342 _dsc0345 _dsc0346 _dsc0347 _dsc0351 _dsc0353 _dsc0354 _dsc0356

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *