Жените се делат на жени кои пијат бело и кои пијат црвено вино

Велат дека жените одат заедно со виното така, како јагодите со чоколадото. Нема сомнеж дека еден од најомилените пијалоци на понежниот пол е виното, но желбите ги делат во два вида.

Оние кои пијат црвено и дамите кои за ништо не би го замениле белото вино.

Што се крие зад нивните преференци како интереси, страсти и начин на живот, видете во следните редови.

Жените кои сакаат да пијат црвено вино вечераат на свеќи, додека оние со предност за белата боја – по зајдисонце.

Дамите кои пијат црвено вино читаат љубовни романи, а оние чии вкусови се насочени кон белите вина, купуваат списанија.

young woman enjoying white wine

Љубителките на црвено вино сакаат да градат сериозни љубовни врски, а овие на белото вино, немаат ништо против необврзувачки секс.

Жените кои пијат црвено вино би одбрале одмор во Париз, додека оние со бело вино, поскоро ќе се восхитуваат на убавината на Тоскана.

Ако вашиот сакан пијалок е црвеното вино, тогаш сигурно сте со романтична природа, за разлика од оние кои го претпочитаат белото вино, и се само практични во љубовта.

young woman enjoying white wine
young woman enjoying white wine

Жените кои пијат црвено вино се добри оратори, мислители, додека оние кои ја преферираат белата боја се добри слушатели.

Обично жените кои пијат црвено вино се бринети, за разлика од светлокосите жени кои пијат бели вина.

woman-drinking-red-wine2-1024x574
Жените кои пијат црвено вино избираат убави барови или спокојни локали, каде можат да разговараат со часови, за разлика од забавувачки настроените дами кои пијат бело вино.

Стилот на облекување на жените кои пијат црвено вино е деликатен, а на оние кои пијат бело е секси, удобен и ги нагласува нивните форми.

Дамите кои пијат црвени вина, го сакаат мирисот на кожа, дрво и обично уживаат во вкусот на виното во удобна фотелја. Оние кои пијат бело вино, собираат спомени со него на плажа.

young woman enjoying white wine

Жените кои пијат црвено вино сакаат пенкала, луксузни класични додатоци, за разлика од оние кои пијат бело. Тие ги следат иновациите во технологијата и ретко пишуваат на хартија.

Добрата литература е избор на оние жени кои пијат црвено вино, за разлика од оние кои пијат бело. За нив филмовите и киното се сè.

Длабок и пријатен разговор и чаша црвено вино. Бело вино и долг и возбудлив разговор по телефон. Сепак постојат два типа жени.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *