Чаша за вино која се навртува на шишето

Си купивте шише од омиленото вино но едноставно се чувствувате премногу незгодно сами да си го отворите и да пиете?

za-ispiv-samo-edna-casa-sekogas-da-bide-vistina-casa-za-vino-koja-se-navrtuva-na-siseto-2
Не грижете се, сега веќе постои решение и за овој проблем. Новите стаклени чаши за вино кои наместо држач имаат мал навој кој влегува во шишето се одличен начин да пиете колку што сакате (или колку што има во шишето) без некој постојано да ви брои колку чаши сте испиле.

za-ispiv-samo-edna-casa-sekogas-da-bide-vistina-casa-za-vino-koja-se-navrtuva-na-siseto-3

Новиот изум е наречен „Guzzle Buddy“ и не само што ќе ви помогне полесно да пиете, туку и ќе го спречи досадното истурање на вино по тепихот и креветите.

za-ispiv-samo-edna-casa-sekogas-da-bide-vistina-casa-za-vino-koja-se-navrtuva-na-siseto-4

Новиот пријател за пиење можете да си го купите од „Amazon“ за 14,49 долари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *