Инвентивни новогодишни украси од тапи од вино

Во прекрасниот период кога во речиси секој дом почнува новогодишната еуфорија и атмосфера, време е за подготовка на најубавите украси!

Веројатно ова е период и кога сакате вкусната храна да ја „зачините“ со некое уште повкусно вино, па така сѐ што треба да направите е да ги зачувате тапите кои ќе ви завршат навистина голема работа.

neodolivi-novogodishni-ukrasi-od-tapi-za-vino-251405

Токму од нив, оваа година ќе ги направите најубавите и наједноставните украси какви што никој досега не се сетил да направи.

neodolivi-novogodishni-ukrasi-od-tapi-za-vino-251407

Она што е најдобро од сѐ е што истите нема да ве чинат ништо, а изгледаат навистина впечатливо и уникатно.

neodolivi-novogodishni-ukrasi-od-tapi-za-vino-251409

Дефинитивно еден од најубавите украси е елката која може да ја направите на некој од вашите ѕидови во домот, но подеднакво прекрасни се ѕвездите во малите корпи, снешковците, фигурите со Дедо Мраз и впрочем сите останати.

neodolivi-novogodishni-ukrasi-od-tapi-za-vino-251413

Ова е еден од најубавите семејни проекти на кој сме наишле во последно време, а веруваме дека и вие го делите нашето мислење.

neodolivi-novogodishni-ukrasi-od-tapi-za-vino-251415

Погледнете и инспирирајте се.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *