Ексклузивно интервју со професорот Тасев, иноваторот на првото зелено вино во светот

На почетокот од календарското одбројување од последниот месец од 2016, во прегратките на најубавиот градски парк во Македонија, во бисерот на тиквешкото угостителство, во ексклузивниот амбиент на ресторан „Бриони“, пред …

Ексклузивно интервју со професорот Тасев, иноваторот на првото зелено вино во светот Прочитај повеќе