Уживајте во виното без да се грижите за бојата на Вашите заби

Чашите од новиот бренд „Вајно Сиперс“ овозможуваат да се ужива во црвено вино, без тоа да ги обои забите.
Новиот пронајдок е некаков спој помеѓу чаша и луле, и е конструиран така што цевката што излегува од дното, ја носи течноста преку јазикот директно до грлото, без да ги допре забите.

На дното на чашата има и две сталки, кои никако нема да дозволат таа да падне.
Комплет од чаши чини 24 долари и може да се нарача на интернет страницата на компанијата која ги произведува.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *