Апидо фарм и vinotika.mk Ве наградуваат со влезници за концертот на Владо Георгиев и Тони Цетински

По повод Свети Трифун и Свети Валентин, аптека Апидо Фарм и специјализираниот портал за вино и вино култура www.vinotika.mk Ве водат на настанот број еден овој февруари, концертот на мега популарните Владо Георгиев и Тони Цетински.
Се што треба да направите за да стигнете до двете влезници за концертот е да ја споделете оваа вест на Вашиот фејсбук профил и да ги научете песните на најголемите балкански шармери.
Добитниците на влезниците ќе бидат објавени вечерва точно на полноќ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *