Познат добитникот на двете влезници за концертот на Тони Цетински и Владо Георгиев

Ви благодариме за големиот интерес и учество во првата наградна игра на www.vinotika.mk и Апидо Фарм Кавадарци. Добитник на двете влезници за ексклузивниот концерт на Тони Цетински и Владо Георгиев е Сашко Јанковски.
Наскоро, очекувајте нови изненадувања и подароци од www.vinotika.mk и Апидо Фарм Кавадарци

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *