Vinotika.mk и „Апидо Фарм“ Ви подаруваат две влезници за концертот на Оливер Драгоевиќ и Џибони

Има ли поубав начин да го прославите својот роденден од тоа да направите некого среќен. Или двајца. На денот на првиот роденден на www.vinotika.mk заедно со нашиот партнер, аптека „Апидо Фарм“ доделуваме две влезници за ексклузивниот концерт на хрватските мега ѕвезди, Оливер Драгоевиќ и Џибони.
Се што треба да направите е да ја лајкнете нашата фејсбук страница и да го споделите линкот од објавата.
Среќниот добитник ќе биде објавен утревечер во 19 часот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *