Познат добитникот на влезниците за концертот на Џибони и Оливер Драгоевиќ

Како и се во животот, еден мора да биде победник, во нашиот случај добитник. Сепак, редакцијата на www.vinotika.mk бескрајно Ви е благодарна Вам што барем малку ни посветивте дел од Вашето драгоцено време. Воедно, му се заблагодаруваме на аптека Апидо Фарм Кавадарци, нашиот партнер заедно да другаруваме на сите големи концерти во Република Македонија.

Ова е само почеток, се гледаме на следниот голем концерт. Во меѓувреме, Ве известуваме дека добитник на двете влезници за ексклузивниот концерт на Џибони и Оливер Драгоевиќ е Благица Кицева.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *