Што се може да направите со празни шишиња од вино?

Виното е еден од пијалаците кој најчесто се користи, па речиси не постои дом каде што не се наоѓа барем некое шише од него. Но, бидејќи секогаш е добра идеја повторно да ги искористите предметите кои ги имате дома, вреди да го погледнете ова видео кое ви прикажува неколку креативни начини да ги искористите шишињата вино, на кои сигурно до сега не ви текнало. Еве за што сѐ можете да ги искористите овие предмети.
Сме приготвувале тестенини во различни сосови, но никогаш не сме пробале шпагети во сос од црвено вино, дополнети со арома на лук и пармезан.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *