Кавадарци одбројува до отварањето на првата винотека на винаријата „Гоце Делчев – Тиквеш“

Неодоливо добрите вина на винаријата „Гоце Делчев – Тиквеш“ стануваат уште подостапни за сите оние кои уживаат во секоја голтка од најубавото тиквешко вино. Конечно, Кавадарци ја добива првата винотека на винаријата „Гоце Делчев – Тиквеш“, лоцирана на улицата „Шишка“ број 2 (наспроти ДТВ „Партизан“) во која освен што ќе можете да ги купите Вашите омилени вина од брендот „Вирго“, ќе имате и уникатна можност да ги најдете и ексклузивните и уникатни вина од Вашата омилена винарија.
Чест и задоволство ни е оваа сабота, 25 март, заеднички да ја поминеме, и со крената чаша да наздравиме и го означиме почетокот на најубавата градска винска приказна.
Ве очекуваме!!!

16730322_1093647964078599_2478310106186579109_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *