Специјална првомајска понуда, Суво Горско за само 90 денари

Првомајските празници се секогаш причина повеќе да поминете убаво време со луѓето кои Ви значат.

А годинава, првомајските празници прославети ги во полн ек со Суво Горско од винаријата „Гоце Делчев – Тиквеш“ и тоа по ексклузивна цена од само 90 денари.

Не заборавајте, вината од винаријата „Гоце Делчев – Тиквеш“ можете да ги најдете во сите подобро снабдени маркети во градот и во винотеката на винаријата лоцирана на улица „Шишка“ број 2.

Среќни празници…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *