Лепа Брена доби подарок вино со нејзина етикета

Вината со уникатни етикети веќе подолг период се ексклузивен и посакуван подарок, дури и за оние на кои животот им дал се.
По повод концертот на големата балканска ѕвезда, Лепа Брена, нејзините обожаватели ја искористија приликата да и подарат токму вино со нејзина слика.

Ваквиот подарок особено ја изненади и израдува српската пеачка, која се сликаше со уникатните подароци, а сликата ја сподели на социјалните мрежи.

lepa-brena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *