Во петок, промоција на најновата книга на Д-р Марјан Кицев

Во петок, 26 мај, во Галеријата при Домот на културата „Иван Мазов – Климе“ ќе биде промовирана новата книга на д-р Марјан Кицев, „Превенција и репресија за казнените дела против јавниот ред и мир“.

Почетокот на промоцијата е закажан за во 12 часот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *