Сонувавте вино? Еве што вели соновникот

Кога ноќта ќе ја завршите во раните утрински часови со чаша вино покрај Вас, голема е веројатноста дружбата со виното да ја продолжите и во сонот. Но, не само тогаш, виното не само што е еден од најконсумираните, туку е и еден од најсонуваните пијалоци, па оние чија работа е толкувањето на соновите направиле листа што значи доколку сонувате вино.
Ако пиете вино
Ви претстојат безгрижни денови.
Ако налевате вино во чаша
Вашиот успех ќе трае многу долго време.
Ако истурите вино
Ќе си ја прокоцкате среќата.
Ако купувате вино
Ќе бидете искористувани од ваша блиска личност.
Матно вино
Симбол на тага.
Бело вино
Ќе успеете да ги победите вашите конкуренти.
Црвено вино
Ве очекува одличен период на љубовен план.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *