Ви пропадна плутата во шишето? Еве го решението што го барате!

Сигурно и вие барем еднаш сте биле во ситуација на некоја прослава или семеен ручек да отворите шише и при тоа да ви падне плутата во виното.
Сте се обиделе со сите методи и начини да ја извлечете, но никако да ви успее. Затоа сега ќе ви откриеме еден трик, со кој за помалку од десет секунди ќе ја извлечете на површина. Значи, за да ја извлечете плутата преку вратот на шишето, се што ви треба е една трака, која треба да ја фрлите во шишето, па со неа да го повлечете капачето што е можно побрзо.
Погледнете го видеото, кое сево ова убаво ќе ви го претстави. А после ова сигурно ќе бидете во центарот на вниманието на секоја прослава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *