Сте ли за чаша вино со Џенифер Лоренс?

Познатата глумица Џенифер Лоренс ги кани фановите да пијат вино со неа на добротворна забава и дружење.

Дека е сериозна во тоа и дека знае да разликува опис на вино од опис на филм, Лоренс својата покана ја снимаше и ја постави на својот Јутуб канал.

Конкуренцијата е голема, видеото е прегледано повеќе од 800.000 пати, па доколку сакате да пиете вино со Џенифер бидете брзи во аплицирањето…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *