Модното студио Црнокрак го стартува Изборот на Мис на Македонија од Кавадарци

Елемент Кафе со своите партнери и пријатели Винарска визба Милеви „Гоце Делчев – Тиквеш“, центарот за странски јазици „Максима Еду“ и медиумскиот покровител, www.vinotika.mk Ве покануваат на најжешката летна забава исполнета со гламур и убавина…
Од срцето на Кавадарци, од центарот на Македонија, овој викенд стартува овогодинешниот караван за избор на Мис на Македонија во организација на со години најдоброто македонско модно студио „Црнокрак“.
Сабота, 26 август, Елемент кафе е центарот на македонската убавина… Закажете маса на време и бидете дел од шоуто кое едноставно не се пропушта…

21074320_10210158783467857_1627761066_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *