Мис на Македонија 2017 – Ќе се памети…

Милион ѕвезди го опсипаа небото над Кавадарци на 26 август ова лето.

Гламур и убавина, најдоброто вино на и шоуто на Стефанов како и одличниот диџеј сет на Дане Манџиковски саботната “треска“ ја направија да биде ноќ за паметење.

Преку фотографијата на Никола Соколов и перото на www.vinotika.mk модното студио “Црнокрак“ блесна во полн сјај, уште еднаш докажувајќи зошто се број еден во македонскиот моден свет.

За вечерта да биде незаборавна се потрудија и покровителите Винарска визба Милеви “Гоце Делчев – Тиквеш“ и центарот за странски јазици “Максима Еду“. Вечерта ја помогнаа цвеќара “Тара Зое“ Кавадарци, Дуки Дасо, пица сервис “Џакомо“ и фризерско студио “Џет Сет“.

Кавадаречката публика аплаузот не го штедеше пред убавината на отворената сцена во Елемент Кафе.

Уживајте во понудената фото сесија, и следниот пат бидете и Вие дел од волшебните приказни на www.vinotika.mk

_1

_DSC0005

_DSC0003

_DSC0008

_DSC0011

_DSC0016

_DSC0028

_DSC0035

_DSC0040

_DSC0042

_DSC0045

_DSC0052

_DSC0053

_DSC0055

_DSC0056

_DSC0067

_DSC0095

_DSC0087

_DSC0081

_DSC0075

_DSC0068

_DSC0106

_DSC0113

_DSC0120

_DSC0135

_DSC0219

_DSC0224

_DSC0233

_DSC0238

_DSC0245

_DSC0251

_DSC0259

_DSC0266

_DSC0273

_DSC0279

_DSC0288

_DSC0318

_DSC0315

_DSC0307

_DSC0299

_DSC0296

_DSC0327

_DSC0330

_DSC0340

_DSC0345

_DSC0354

_DSC0362

_DSC0366

_DSC0405

_DSC0407

_DSC0414

_DSC0417

_DSC0421

_DSC0424

_DSC0428

_DSC0434

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *